Plans Nødhjælpsfond | Plan Danmark Gå til hovedindhold

Plans Nødhjælpsfond

Som Planfadder kan du støtte Plans Nødhjælpsfond med 25 kroner hver måned eller med en enkelt donation. Donationerne redder børns liv. Alle bidrag gør en forskel. 

Katastrofer rammer hvert år verdens fattigste lande, og børnene er de mest sårbare. Jordskælv, oversvømmelser, sult og sygdomsepidemier er ofte sværere at forudse. Når du støtter Plans Nødhjælpsfond, sikrer du, at nødhjælpen når hurtigere frem til børnene og deres familier.

Dine bidrag går blandt andet til:

  • Rent vand, mad og medicin
  • Telte og tæpper
  • Beskyttelse af børnene
  • Genopbygning af hjem og skoler

HER STØTTER PLANS NØDHJÆLPSFOND LIGE NU:

Etiopien

Ekstreme vejrforhold har tvunget det østafrikanske land ud i den største tørkekatastrofe i 30 år. Et helt års afgrøder er ødelagt af tørke, og en sultkatastrofe, der frygtes at ramme mange millioner, er under opsejling.

Der er akut behov for hjælp, og Plan deler mad og vand ud til de mest udsatte. Flere end 44.000 børn under fem år og 38.000 gravide og ammende kvinder fået hjælp.

Udover mad og vand uddeler Plan også frø og såsæd, så den næste høst kan sikres og vi støtter bønderne i at redde deres marker og udpinte husdyr.

Egypten:

Op mod en halv million syrere er flygtet til Egypten. De fleste af dem er bosat i kystbyen Alexandrias slumområder.

Plans Nødhjælpsfond støtter udsatte familier, så de blandt andet kan købe mad. Vi sørger for psykologhjælp til børn og voksne, der er dybt traumatiserede af krigens rædsler.

Plan støtter også skoler, så de kan rumme de mange nye syriske børn, og vi støtter desuden flygtningebørnene med skolelegater, skoleuniformer, bøger og skriveredskaber.

På forhånd tak for din støtte, den redder liv.

Adresse