Real Relief | Plan Danmark Gå til hovedindhold

Real Relief

Vi samarbejder med det danske firma Real Relief omkring et projekt for udsatte piger i Bondo, Kenya, som inkluderer Safepad™ genanvendelige hygiejnebind.

Safepad™ er et dansk nyudviklet, genanvendeligt og dermed langtidsholdbart hygiejnebind. Safepad™ henvender sig specielt til fattige kvinder og unge piger, der oftest ellers er henvist til at bruge forhåndenværende materialer til at håndtere deres menstruation, som f.eks blade, gamle klude, fjer eller det, der er værre. Tabuerne omkring menstruation i mange dele af verden, har vist sig at have den uheldige sideeffekt, at unge piger undgår at gå i skole, mens de har menstruation.

Det specielle ved Safepad™ er, at det er udstyret med en bakteriedræbende behandling, der sikrer, at bindet altid er sterilt. Dette giver sikkerhed mod infektioner både når bindet er i brug og når det er blevet vasket, selv hvis vandet ikke er helt rent. Den bakteriedræbende behandling på Safepad™ er baseret på fuldstændig uskadelige stoffer og er 100% permanent. Der er således ingen sundheds- eller miljømæssige problemer forbundet med brugen af produktet.

www.realreliefway.com