Plan er på Folkemødet sammen med Operation Dagsværk | Plan Danmark Gå til hovedindhold

Plan er på Folkemødet sammen med Operation Dagsværk

12 juni 2017
Til Folkemødet på Bornholm den 15.-18. juni deler Plan Danmark et telt med ungdomsorganisationen Operation Dagsværk. Vi fokuserer på unges medbestemmelse og levevilkår i byerne.

Byerne vokser – det samme gør uligheden. Det sætter Plan Danmark fokus på til Folkemøde 2017. Foto: Shahnawaz Whara

Under Folkemødet i Allinge er dialogen og demokratiet i fokus. Her samles borgere, erhvervsledere, organisationer og politikere for at diskutere med hinanden og blive klogere.

Det er første gang, at Plan deltager i Folkemødet, og vi deler telt med vores samarbejdspartner Operation Dagsværk, der består af unge frivillige fra hele landet. Teltet er placeret i Danchells Anlæg A3.

Vi håber, at vi ses

Alle er meget velkommen til at komme forbi teltet, hvor der vil være diverse arrangementer, der især fokuserer på unges indflydelse, fremtid og plads i samfundet og byerne.

Sammen med Operation Dagsværk inviterer vi blandt andet til terminsprøve med udviklings- og finansministeren, slumlotteri, fotoudstilling, lytning til podcast og vi præsenterer vores kommende aktivistprojekt i megabyen Dhaka. Du kan finde vores arrangementer på Folkemødets hjemmeside. Søg på "Operation Dagsværk" og "Plan Danmark".

Vi glæder os til at være med til Danmarks største demokratifest, hvor mange tusinde mennesker mødes til debatter, taler, seminarer og workshops under åben himmel.

Kom meget gerne forbi vores telt eller kontakt Signe Holme (Tlf.: 60 68 30 12), der er en af vores medarbejdere, som er med til Folkemødet, hvis du har spørgsmål til vores arbejde.

Følg med, selvom du ikke er på Bornholm

Hvis du ikke selv skal på Folkemødet, så kan du følge os på Facebook, TwitterInstagram og Snapchat for at få updates. Find os ved at søge på ”Plan Danmark”.