Familien Fiedler-Damgaard trækker i trøjen for pigerne | Plan Danmark Gå til hovedindhold

Familien Fiedler-Damgaard trækker i trøjen for pigerne

29 november 2016
YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed laver en online-indsamling for en sag og løber enten 5 km, et kvart- eller halvmaraton i København den 30. april 2017. Læs om familien Fiedler-Damgaard, som løber for Plan.

Den løbeglade familie Fiedler-Damgaard blev for fem år siden fadder til Lembu fra Indien. Til april snører de løbeskoene og støtter Plans arbejde, når de deltager i velgørenhedsløbet YOU RUN.

”På en rejse til Vietnam for fem år siden mødte vi mange meget fattige familier, og når man selv står med to små børn, går det lige i hjertet at se børn på gaden og i blikskure,” fortæller familien.

Det går lige i hjertet at se børn på gaden og i blikskure

”At være fadder til Lembu handler for os om at kunne hjælpe – og om at kunne give vores børn en bevidsthed om og respekt for mangfoldighed. Vi rejser meget, oplever andre kulturer, mennesker, religioner og bliver blæst omkuld af indtryk, og vi glæder os til at samle penge ind til Lembu og andre fadderbørn, når vi som familie skal løbe YOU RUN.”

Når startskuddet til YOU RUN 2017 lyder, løber familien Familien Fiedler-Damgaard fra Odense for Plan. Fra venstre: Mor Mette, Far Anders og pigerne Smilla på ni og Ella på seks år.

OM YOU RUN

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed laver en online-indsamling for en sag og løber enten 5 km, kvart- eller halvmaraton i København d. 30. april 2017.

Du kan blandt andet løbe for Plan, derfor vil vi gerne opfordre dig til at tilmelde dig YOU RUN og købe dit startnummer gennem os. Alt, hvad der indsamles, går til Plans Pigefond. 

Du kan også købe vores løbetrøje ”Jeg løber for pigerne” på planshop.dk 

Tilmeld dig løbet her.