Gode tilbud til dig, der støtter os | Plan Danmark Gå til hovedindhold

Gode tilbud til dig, der støtter os

Gennem vores samarbejdspartnere kan du som fadder få fordelagtige tilbud. Vores mål er at hente flere midler til Plan Danmarks udviklingsarbejde og dette hjælper følgende samarbejdspartnere med.

Donaid

Plan Danmark har indgået partnerskab med den nye virksomhed, donaid, som vil målrette samarbejdet mellem detailhandlen og vareproducenter om velgørenhed. Vores fælles mål er at hente flere midler til Plan Danmarks udviklingsarbejde.
Se mere på donaid.dk

Donaid Logo

Charii

Charii er en online raslebøsse, hvor du finder alle velgørenhedsorganisationer og -projekter samlet under en paraply. Du kan donere både små og store beløb direkte til Plans projekter, uanset om du er privatperson eller en skoleklasse der gerne vil støtte Plan.
Se mere på charii.dk

Charii Logo

Charity Bakery

Charity Bakery er et online bageri, der leverer lækre kager direkte til døren i København. For hver kage du køber, går der 20 kr. til Plan.
Se mere på charitybakery.dk

Charity Bakery Logo

YOU RUN

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for Plan og løber enten 5 km, kvart- eller halvmaraton i København d. 30. april 2017. Man kan også  vælge at gå de 5 km med sin familie - det er tanken, der tæller.
Se mere på youruncopenhagen.dk

You Run Logo

BNicer

BNicer er en indsamlingsplatform, hvor man kan støtte velgørende formål ved hjælp af e-handel. Du kan støtte Plan blot ved at handle som altid.
Se mere på bnicer.com

BNicer Logo

Donations Booking

Hotellerne Copenhagen Mercur og Cph Star har introduceret donations booking. For at støtte Plan Danmark brug koden PLAN når du booker dit værelse. Således vil 10% af din totale værelses pris vil gå til Plan. Du kan få flere informationer om den gode sag på copenhagenstar.dk og mercurhotel.dk

Copenhagen Mercur Hotel logo