Corporate Plan Partner projekter | Plan Danmark Gå til hovedindhold

Corporate Plan Partner projekter

En række store danske og internationale virksomheder samarbejder med Plan Danmark. Herunder kan du læse om et udvalg af de spændende projekter vi i øjeblikket kører med vores Corporate Plan Partnere.

VELUX Gruppen og Plan International i samarbejde om at bringe bæredygtigt lys til Afrikas udsatte områder

Velux logo

VELUX Gruppen og den sociale virksomhed Little Sun har indgået et partnerskab med NGO’en Plan International for at distribuere en ny solcelle lampe – Natural Light– i tre Afrikanske lande: Zimbabwe, Zambia og Senegal. Partnerskabet med Plan International vil sikre bæredygtigt solcelle-drevet lys til mennesker bosat i udsatte områder uden elektricitet. Det sker via et program der involverer og styrker lokalsamfundet.

Plan er en erfaren og etableret NGO og vi har fuld tillid til, at vi gennem vores partnerskab når ud til de mennesker og områder, som har allermest brug for det.
Michael K. Rasmussen, Marketing Direktør, VELUX.

Plan er en erfaren og etableret NGO og vi har fuld tillid til, at vi gennem vores partnerskab når ud til de mennesker og områder, som har allermest brug for det.

Plan International har indgået et partnerskab med VELUX Gruppen og den sociale virksomhed Little Sun for at distribuere en ny solcelle lampe – Natural Light– i tre Afrikanske lande: Zimbabwe, Zambia og Senegal.

Solcelllelampen sendes til unge iværksættere i de tre lande, som efter et uddannelsesforløb får mulighed for at sælge den bæredygtige lampe i deres lokalområde og dermed starte deres egen forretning. Det er i anledning af VELUX-koncernen 75-års fødselsdag at virksomheden donerer lys til Afrika.

Nature Planet Logo Nature Planet ApS genopbygger skoler i Indonesien og støtter tidligere slavepiger i Nepal

"Det giver en helt speciel ånd hos Nature Planet, at vi har et fælles projekt at arbejde for. Hele vejen gennem organisationen mærker vi glæden ved at hjælpe ude i verden."
Michael Severin - Partner, Nature Planet Aps

Læs mere om Nature Planets genopbygning af skoler i Indonesien. 
På engelsk kan du læse mere om de konkrete projekter.

Opel Danmark støtter zambiske børns skolegang

Opel har i forbindelse med Børnenes U-landskalender doneret midler til skolematerialer i Zambia og de har stillet to Opel Mokka til rådighed. Bilerne transporterede Plan-ambassadørerne Thomas Buttenschøn og Karen Mukupa rundt i Danmark, så de kunne informere danske børn om vigtigheden af at støtte ordentlig skolegang i Zambia.

”Her i Danmark ved vi, hvor vigtig uddannelse er, og Opel i Danmark vil gerne hjælpe, så udsatte børn i Zambia får mulighed for at få en ordentlig skolegang.”
Thomas Bruun
Administrende direktør, Opel Danmark A/S

JEWLSCPH Logo JEWLSCPH og Plan til kamp mod børneægteskaber

Når du køber de fine øreringe 'Pure Drops' fra smykkevirksomheden JEWLSCPH, kan du samtidig støtte udsatte piger.

Læs mere om samarbejdet her

Monstrum Logo MONSTRUM leverer frirum til de unge i slummen

Monstrum er en dansk virksomhed fra Hvidovre, der designer og producerer unikke legepladser. I Lusaka er der også behov for frirum og leg til de børn, der vokser op i slummen.

Plans forslag med, at vi skal finansiere små og store sociale møderum for børn i slummen, er spot-on, og resultatet vil flugte vores legepladser på en rigtig meningsfuld måde.

Ole Barslund Nielsen
Administrende direktør, MONSTRUM