Brugerbetingelser | Plan Danmark Gå til hovedindhold

Brugerbetingelser

Når du besøger og anvender Plan Danmarks hjemmeside, accepterer du vores regler. Dem kan du læse om herunder. Ud over vores egne regler gælder den aktuelle danske lovgivning naturligvis. Plan Danmark kan til enhver tid foretage ændring af anvendelsesbetingelserne for www.plandanmark.dk, og det er brugerens eget ansvar at gøre sig bekendt med de aktuelle betingelser for vores hjemmeside.

Indhold

Plan Danmarks hjemmeside indeholder information om Plans arbejde. Alt materialet er udelukkende tænkt som information til faddere, støtter, donorer, samarbejdspartnere og øvrige interesserede i vores arbejde med børn og unge i verdens udviklingslande. Vi tilstræber, at oplysningerne på hjemmesiden er så dækkende og informative som muligt, men Plan Danmark forbeholder sig retten til når som helst at ændre indholdet.

For enhver privat brug gælder:

  • At materialet gerne må printes ud til egen ikke-kommerciel brug.
  • At materialet forbliver uredigeret og uden ændringer.
  • At der ikke opkræves gebyr for privat udlån af materialet.
  • At kilden angives.

Hyperlinks

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre selvstændige internetsider. Plan Danmark kan ikke tage ansvar for, at sådanne sider er korrekte, opdaterede og fri for fejl og virus. Linksne er udelukkende en service over for vores besøgende.